Online og offline

Ordnett tilbyr digitale ordbøker på 12 språk. Gir deg tilgang der du trenger det: Nettbrett, mobil og datamaskin.

Over 400 000 brukere

Våre ordbøker brukes i store og små bedrifter, på skoler og universiteter. Vi gir over 400 000 mennesker verktøy for et bedre språk.

Kvalitet og dybde

Ordbøkene er laget av profesjonelle forfattere og redaktører. Vi tilbyr allmenne ordbøker og fagordbøker innen økonomi, finans, teknologi, jus og medisin.

Våre mest populære produkter

Nyheter fra Ordnett

Polsk ordbok på Ordnett

Stor polsk ordbok er den største ordboken mellom norsk og polsk, og foreligger nå i digital utgave.

Polsk ordbok på Ordnett

Stor russisk ordbok

Stor norsk-russisk ordbok og Stor russisk-norsk ordbok har i en årrekke vært de eneste virkelig store og gode ordbøkene for russisk-språklige i Norge. De foreligger nå endelig i digital utgave.

Stor russisk ordbok

Latinsk ordbok

Latin omtales ofte som et «dødt språk». Men som fagspråk lever det i beste velgående. Særlig bruker medisinske og biologiske fag en terminologi som i stor grad utgår fra latin.

Latinsk ordbok

Egen kryssordpakke fra Ordnett

Med et Ordnett-abonnement er du godt rustet til å løse kryssord! Du kan søke direkte i ordbøkene, eller bruke vår egen Kryssordhjelper. For å gjøre det enkelt for deg, har vi samlet de viktigste norske ordbøkene i én pakke.

Egen kryssordpakke fra Ordnett

Få tilgang til dine ordbøker i Ordnett-appen

Ordnett fungerer utmerket på mobilen og andre små enheter.

Men mangler du Internett, kan du laste ned vår Ordnett-app. Appen gir deg tilgang til det samme gode innholdet som finnes på ordnett.no. Tilgjengelig for Android og iOS.

Få tilgang til dine ordbøker i Ordnett-appen

Funksjoner i Ordnett

Hva sier brukerne om Ordnett

Vi har mange brukere innen utdanning, media, oversettere, lingvister, handel, internasjonalt salg og mye mer. Dette er hva en av dem sier.

Jeg bruker stadig Ordnett når jeg er på «ordjakt» – enten jeg leter etter synonymer, andre uttrykksmåter eller oversettelser til norsk fra engelsk eller andre språk. Som kommunikasjonsrådgiver i Festspillene i Bergen har jeg ofte bruk for spesialuttrykk innen musikk eller teater, og jeg synes at tjenesten har et imponerende antall oppslagsord. Pluss også for brukervennligheten og hastigheten!

Silje VestvikKommunikasjonsrådgiver Festspillene i Bergen