Over 400 000 brukere

Våre ordbøker brukes i store og små bedrifter, på skoler og universiteter. Vi gir over 400 000 mennesker verktøy for et bedre språk.

Digitale ordbøker

Ordnett tilbyr digitale ordbøker på 11 språk. Gir deg tilgang der du trenger det: Nettbrett, mobil og datamaskin.

Kvalitet og dybde

Ordbøkene er laget av profesjonelle forfattere og redaktører. Vi tilbyr allmenne ordbøker og fagordbøker innen økonomi, finans, teknologi, jus og medisin.

Våre mest populære produkter

Stor engelsk ordbok

Den største og beste engelskordboken

Kryssordpakken

Alle de store norsk-ordbøkene samlet.

Stor norsk ordbok

Den aller største norske ordboken

Nyheter fra Ordnett

Egen kryssordpakke fra Ordnett

Med et Ordnett-abonnement er du godt rustet til å løse kryssord! Du kan søke direkte i ordbøkene, eller bruke vår egen Kryssordhjelper. For å gjøre det enkelt for deg, har vi samlet de viktigste norske ordbøkene i én pakke.

Egen kryssordpakke fra Ordnett

Få tilgang til dine ordbøker i Ordnett-appen

Ordnett fungerer utmerket på mobilen og andre små enheter.

Men mangler du Internett, kan du laste ned vår Ordnett-app. Appen gir deg tilgang til det samme gode innholdet som finnes på ordnett.no. Tilgjengelig for Android og iOS.

Få tilgang til dine ordbøker i Ordnett-appen

Arabisk ordbok

Vi tilbyr arabisk ordbok blant våre ordbøker. Ordboken er en basisordbok mellom arabisk og norsk, som inneholder vanlige ord fra norsk og arabisk dagligtale. Ordboken er skrevet av Kareem S. Hamdi.

Arabisk ordbok

Funksjoner i Ordnett

Hva sier brukerne om Ordnett

Vi har mange brukere innen utdanning, media, oversettere, lingvister, handel, internasjonalt salg og mye mer. Dette er hva en av dem sier.

Jeg bruker stadig Ordnett når jeg er på «ordjakt» – enten jeg leter etter synonymer, andre uttrykksmåter eller oversettelser til norsk fra engelsk eller andre språk. Som kommunikasjonsrådgiver i Festspillene i Bergen har jeg ofte bruk for spesialuttrykk innen musikk eller teater, og jeg synes at tjenesten har et imponerende antall oppslagsord. Pluss også for brukervennligheten og hastigheten!

Silje VestvikKommunikasjonsrådgiver Festspillene i Bergen