Norske ordbøkerEngelske ordbøkerSvenske ordbøkerTyske ordbøkerFranske ordbøkerSpanske ordbøkerItalienske ordbøkerRussiske ordbøkerPortugisiske ordbøkerKinesiske ordbøkerArabiske ordbøkerLatinske ordbøkerOrdbokpakker
Du er her:

Norsk-spansk juridisk ordbok

Av: Hanne Mørk

En avansert ordbok for juss, økonomi, politikk og arbeidsliv

Den mest omfattende ordboken innen sitt område. Inneholder 23 000 oppslagsord og 10 000 eksempler!

Ordboken er ment som et hjelpemiddel for personer som har god språkforståelse i spansk, som bruker språket i sitt yrke eller studier, og som trenger et mer avansert verktøy enn eksisterende, generelle ordbøker.

Kjøp Norsk-spansk juridisk ordbok

Du får Ordnett både online (i nettleser) og offline (i mobilapp og program for Windows og Mac).Les om Ordnett på alle plattformer

Norsk-spansk juridisk ordbok er uvurderlig for jurister, universitetslærere, studenter, tolker, oversettere og alle som jobber med spansk i forvaltningen og næringslivet.

Ordutvalget omfatter strafferett, selskapsrett, privatrett, EU-rett, regnskap og revisjon, offentlig forvaltning, administrasjon i næringslivet, arbeidsliv, politikk, skatt og trygd. Også en del ord og uttrykk fra maritime næringer er tatt med, ettersom disse er store næringer i Norge med et marked i spansktalende land.

Oppslagsordene, uttrykkene og eksemplene er hentet fra norske og spanskspråklige lover og regler, samt forretnings- og forvaltningsdokumenter. EU-termer er innarbeidet der dette er relevant.

Kildematerialet er originaltekster som enten finnes på begge språk, eller er oversatt av forfatteren. 

En tidligere versjon av ordboken er utgitt i papirutgave (CappelenDamm, 2017).