Du er her:

Vær mobil med Ordnett.no

Alle mobiltelefoner og nettbrett har en nettleser

alt

En del smarttelefoner og nettbrett har så store skjermer at det fungerer å gå direkte til nettadressen www.ordnett.no.

Blir dette for smått, så har vi laget en strippet versjon av tjenesten på en egen nettadresse: mobil.ordnett.no.

Første gang du besøker Ordnett.no med en mobiltelefon vil du få spørsmål om du vil se mobilversjonene eller fullversjonen.

Tilgang til ordbøkene får du på vanlig måte: Enten ved å logge deg på med brukernavn og passord, direktetilgang via det lokale nettverket (IP-tilgang) eller via en tilsendt URL (tilgangsnøkkel).

Snarvei på startsiden

For enklest mulig tilgang til ordbøkene dine kan du legge en snarvei til Ordnett.no direkte fra startskjermen på telefonen din. Da åpnes ordbøkene som om de var i en app.

Du kan lage snarveien til startsiden for mobil, slik at du kan velge språk. Du kan også lage én snarvei til hvert språk. Les mer om hvordan du lager slike snarveier.

alt

 

Egne apper

Kunnskapsforlaget har også utviklet egne apper på plattformene Android og Apple (iOS).

Ordboksappene gir deg adgang til ordboken når du trenger den, uten adgang til Internett. De er enkle å bruke: Når du slår opp et ord, får du raskt oversettelsen og/eller forklaringen på ordet du lurer på.

Det finnes apper for norsk, engelsk, fransk, spansk, tysk og italiensk. I tillegg finnes det en egen app for Medisinsk ordbok, samt en Visuell ordbok med illustrasjoner og forklaringer på norsk og engelsk.

altaltaltalt
altaltaltaltalt

Google Play/Android Market

altaltaltalt
altaltaltalt