Du er her:

Lag snarvei på mobiltelefonen

– rask tilgang fra startskjermen

Du får tilgang til Ordnett.no fra alle slags nettlesere, også de du har på telefonen.

For å raskest mulig få tilgang til ordbøkene dine, så kan det være lurt å lage en snarvei fra startskjermen. Bildene nedenfor viser hvordan det kan lages en snarvei til søke-siden på Ordnett, for en Android-telefon og en iPhone.

Menyvalgene kan variere fra telefonmodell til telefonmodell, men de fleste har en slik mulighet. Underveis gir du også snarveien et navn som blir stående under snarvei-ikonet.

Android

Når du står på søkesiden til Ordnett åpner du menyen i øvre høyre hjørne

I menyen velger du "Legg til på startsiden"

En snarvei med et Ordnett-ikon blir da lagt på startsiden din

iPhone

Når du står på søkesiden til Ordnett åpner du menyen i midten nederst på siden

Klikk på valget "Legg til på Hjem-skjerm"