Vær mobil med Ordnett.no

Alle mobiltelefoner og nettbrett har en nettleser

ordnett mobil

En del smarttelefoner og nettbrett har så store skjermer at det fungerer å gå direkte til nettadressen www.ordnett.no.

Blir dette for smått, så har vi laget en strippet versjon av tjenesten på en egen nettadresse: mobil.ordnett.no.

Første gang du besøker Ordnett.no med en mobiltelefon vil du få spørsmål om du vil se mobilversjonene eller fullversjonen.

Tilgang til ordbøkene får du på vanlig måte: Enten ved å logge deg på med brukernavn og passord, direktetilgang via det lokale nettverket (IP-tilgang) eller via en tilsendt URL (tilgangsnøkkel).

Snarvei på startsiden

For enklest mulig tilgang til ordbøkene dine kan du legge en snarvei til Ordnett.no direkte fra startskjermen på telefonen din. Da åpnes ordbøkene som om de var i en app.

Du kan lage snarveien til startsiden for mobil, slik at du kan velge språk. Du kan også lage én snarvei til hvert språk. Les mer om hvordan du lager slike snarveier.

Egen app for iOS og Android

Ordboksappen gir deg adgang til ordboken når du trenger den, uten adgang til Internett. Den er enkel å bruke: Når du slår opp et ord, får du raskt oversettelsen og/eller forklaringen på ordet du lurer på.

Med Ordnett-appen har du tilgang til alle ordbøkene dine på ett og samme sted – du velger mellom de ulike ordbøkene inne i appen.

 

Etter å ha installert appen logger du deg inn med ditt brukernavn og passord.

For å kunne bruke Ordnett-appen trenger du et Ordnett Pluss-abonnement. Om du ikke har det fra før, kan du kjøpe det i butikken. Appen kan brukes så lenge abonnementet ditt varer.

Eldre apper

Forrige generasjon med apper ble laget med én ordbok per app. Disse appene kan fortsatt kjøpes, men de vil ikke bli vedlikeholdt fremover. Vi anbefaler derfor sterkt den nye appen.

App Store

Google Play