Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrevet deres?

Ved å logge deg inn på «Min side» kan du enkelt reservere deg mot informasjonsutsendelser fra oss. Gå inn på «Endre passord og personlig informasjon», fjern krysset fra «Ja, Kunnskapsforlaget kan sende meg informasjon på e-post» og trykk på «Oppdater dine data».

Du vil nå ikke motta flere nyhetsbrev. Husk at om du har flere brukernavn registrert hos oss, må du gjennomføre denne operasjonen for hver enkelt brukerkonto.