Abonnementet mitt er sperret. Hvordan får jeg tilgang til ordbøkene mine?

Du har logget deg på fra for mange maskiner. Du kan bruke Ordnett fra så mange datamaskiner du vil, men ikke flere enn fire samtidig.

Du har logget deg på fra for mange maskiner. Du kan bruke Ordnett fra så mange datamaskiner du vil, men ikke flere enn fire samtidig.

For å få tilgang på nytt må du lage et nytt passord.

• Gå til siden for «Glemt passord»
  • Skriv inn brukernavnet eller e-postadressen din, trykk på knappen, og du vil få en e-post.
  • Lag et nytt passord ved å følge oppskriften i den tilsendte e-posten. Du skal da være innlogget og ha tilgang til ordbøkene dine.

I noen tilfeller kan årsaken til at du ble sperret ute være en innstilling i nettleseren din. Dette kan du lese om her.